Cand poti spune ca un demers de constientizare incepe sa dea roade?

Atunci cand ti se solicita ajutorul pentru o actiune de implicare concreta.
Daca nu ar fi fost proiectul Case Care Plang, echipa Carol 53 nu ne-ar fi solicitat sprijinul, iar acum nu ne-am fi unit fortele pentru restaurarea monumentului istoric din Bulevardul Carol.
Pentru fotografierea casei din Anton Pann 29, s-a lasat cu scandal in strada, urmariri cu masina si amenintari. Se intampla in urma cu sapte ani. Aceasta casa, ca multe altele, intre timp, a fost demolata. In urma, au ramas amintirea lor, niste fotografii si o mentalitate putin schimbata… in randul unor tineri voluntari, al unor specialisti de patrimoniu si al catorva proprietari. Poate nu e mare lucru, poate nu e suficient. Dar e un semn ca ceva se schimba… in bine. Colaborarea cu echipa Carol 53 nu ar fi fost posibila in urma cu sapte ani.
Avem nevoie ca proiectul Case Care Plang sa continue pentru ca alte cladiri de patrimoniu sa isi gaseasca un viitor fericit… sau, mai putin trist.
Sustine continuarea inventarierii patrimoniului arhitectural contribuind cu o donatie in cadrul campaniei Case Care [Nu mai] Plang lansate pe crestemidei.ro:  http://crestemidei.ro/en/casecarenumaiplang
Si in Romania se intampla lucruri bune, iar tu poti fi parte din ele.
Doneaza acum si spune-le si prietenilor despre proiectul nostru. Fapta ta nu va ramane nerasplatita. Avem cadouri pentru toata lumea.
Impreuna, putem pregati un viitor mai bun pentru trecutul nostru arhitectural.

Comenteaza