Îți mai amintești de Malaxa?

Joi, 14 martie, la ora 18:30, Asociația Rhabillage a organizat un eveniment de networking, în incinta ansamblului industrial Faur, cu scopul de a atrage atenţia asupra oportunităţiilor existenţe cu privire la reabilitarea sitului protejat ca monument istoric şi de a crea un suport pentru viitoare concepte strategice.

Acțiunea a fost posibilă cu sprijinul S.C. Contrast Art, Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si Duraziv.

La eveniment au participat aproximativ 60 de persoane. Au prezentat: Eliza Yokina (De-a Arhitectura), Mihaela Cojan (11am architects), Andrei Bîrsan (Bucureștiul meu drag), Alexandru Matei (Cubicsphere/ Eurodite), Tea Tomescu (Cartiere de București), Alma Cazacu și Dragoș Ciulinaru (Make a Point), Loredana Brumă (Asociația Rhabillage). Au expus: Tea Tomescu, Cubicsphere (Refresh Soveja), Rhabillage (Case Care Nu mai Plâng) și au fost proiectate imagini de Ștefan Tuchilă din seria ‘Ultimul Etaj’. Cornel Cristea (Ortaku) a decorat unul dintre pereții galeriei, iar copiii s-au jucat cu/ pe cuburile THE BUC și au ‘făurit’ case în cadrul workshopului ”De-a Arhitectura”. Mihaela Butacu a distribuit reviste ‘Buna dimineata, Bucuresti’.

AFIS.PDF

PREZENTARE RHABILLAGE LA MALAXA.PDF

Comenteaza